Schaduw
Logo
Home
Soort vloeren
Cementdek
Gietvloeren
Zwevende vloeren
Egalisatievloeren
Kwaliteitskeurmerken
Referenties
Offerteaanvraag
Contact
Wij hebben u graag bij ons over de vloer

Soort vloeren

Thuis in dekvloeren

Cementgebonden vloeren, anhydrietgebonden gietvloeren, zwevende vloeren en egalisatievloeren hebben voor Brugmans Vloeren geen geheimen meer. Al sinds 1968 zijn wij hét aanspreekpunt voor tal van hoofdaannemers in de woning- en utiliteitsbouw. Flinke capaciteit, korte levertermijnen en hoogwaardig vakmanschap kenmerken onze organisatie. Wijzigingen in de bouw? Een spoedklus? Geen probleem. Op Brugmans Vloeren kunt u bouwen!     

Perfecte partner

Het aanbrengen van dekvloeren vraagt om diepgaande kennis. Elk type vloer beschikt immers over specifieke eigenschappen. Zo vraagt een verzorgingstehuis om een andere ondergrond dan een opslagloods. Bij de keuze spelen talloze factoren een rol. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Brugmans Vloeren is u graag van dienst. Met een doordacht advies en een vakkundige uitvoering!

Vloerkeur en VCA

Brugmans Vloeren is een Vloerkeurbedrijf. Dat betekent dat u verzekerd bent van heuse kwaliteitsvloeren, marktconforme prijzen, deskundigheid, inzicht in logistieke processen en uiteraard de continue bewaking van deze aspecten. Daarnaast is onze organisatie VCA-gecertificeerd. We hebben een eigen leermeester in dienst die onze mensen intensief opleidt. Kortom: met Brugmans Vloeren komt u niet voor verrassingen te staan!
boog
Doornhoek 3746 5465 TA Veghel T 0413 211 869 F 0413 212 678 E info@brugmansvloeren.nl www.brugmansvloeren.nl
schaduw